H huseyincanatac Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 33 9 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi?
Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi?
Panzerkampfwagenn Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #2 huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Şirket maili kurman lazım diye biliyorum. Artı -1 Eksi
huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Şirket maili kurman lazım diye biliyorum.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir oyun stüdyonun olması lazım. Artı -1 Eksi
huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım bir oyun stüdyonun olması lazım.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.551 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #4 huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 25 dolara geliştirici hesapı alıyorsun diye biliyorum (tam emin degilim ancak oyun yüklemeniz icin bu şart oldugunu biliyorum) Artı 0 Eksi
huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... 25 dolara geliştirici hesapı alıyorsun diye biliyorum (tam emin degilim ancak oyun yüklemeniz icin bu şart oldugunu biliyorum)
KS KS H huseyincanatac Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 33 9 Temmuz 2022 #5 LinusFenrir dedi: Sanırım bir oyun stüdyonun olması lazım. Genişletmek için tıkla... bozkurt11 dedi: 25 dolara geliştirici hesapı alıyorsun diye biliyorum (tam emin degilim ancak oyun yüklemeniz icin bu şart oldugunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Oyun değil uygulama. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Sanırım bir oyun stüdyonun olması lazım. Genişletmek için tıkla... bozkurt11 dedi: 25 dolara geliştirici hesapı alıyorsun diye biliyorum (tam emin degilim ancak oyun yüklemeniz icin bu şart oldugunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Oyun değil uygulama.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #6 huseyincanatac dedi: Oyun değil uygulama. Oyun değil uygulama. Genişletmek için tıkla... Yine de bir stüdyonun olması lazım herhalde. Artı -1 Eksi
huseyincanatac dedi: Oyun değil uygulama. Oyun değil uygulama. Genişletmek için tıkla... Yine de bir stüdyonun olması lazım herhalde.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.551 Çözümler 7 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #7 huseyincanatac dedi: Oyun değil uygulama. Oyun değil uygulama. Genişletmek için tıkla... Oyun ve uygulama fark etmiyor 25 dolar vermeniz gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
huseyincanatac dedi: Oyun değil uygulama. Oyun değil uygulama. Genişletmek için tıkla... Oyun ve uygulama fark etmiyor 25 dolar vermeniz gerekiyor diye biliyorum.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #8 18 yaşını geçmen ve resimli bir kimliğe sahip olman yeterli. Şirket mailiymiş, yok stüdyoymuş... Öyle bir şey yok. Çalıştığın yerin adresine de evini verirsin olur biter. Tabi ki de hesap için 25$ ödüyorsunuz. Artı 0 Eksi
18 yaşını geçmen ve resimli bir kimliğe sahip olman yeterli. Şirket mailiymiş, yok stüdyoymuş... Öyle bir şey yok. Çalıştığın yerin adresine de evini verirsin olur biter. Tabi ki de hesap için 25$ ödüyorsunuz.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 10 Temmuz 2022 #9 huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken şirket açmanıza gerek yok. Yüklediğiniz oyundan para kazanmaya başladığınızda vergi vermek için kurmanız gerekiyor. Artı -1 Eksi
huseyincanatac dedi: Arkadaşlar, Google Play'e para kazanma amacı olmadan bir uygulama yapıp yüklemek için şirket kurmak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun yüklerken şirket açmanıza gerek yok. Yüklediğiniz oyundan para kazanmaya başladığınızda vergi vermek için kurmanız gerekiyor.