Google reklam engelleyiciler çalışmıyor

LiquidSnake

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 5600 XT R5 5500 16GB RAM | Playstation 5
uBlock Origin Lite veya AdGuard kurmaya çalışıyorum bir dosya indiriyor. Sonrasında yükleme etkin değil diyor. Ne yapabilirim?

Hangisine geçmem daha sağlıklı olur?
O kişiye bağlı, ben 2001'de Opera 6'dan Chromium Opera'ya geçmeleri dahilinde Opera kullanıyorum - çünkü pek çok yeniliği getiren Opera'ydı, özellikle fare hareketleriyle tab aç, kapa, geç gibi işlerden dolayı tercihim değişmedi. Henüz engelleyicilere de problem yaratmadı. Yaratırsa sanırım Firefox'a geçip fare işaretçisi özelliği olan bir şeyler bakacağım.

Anlık bir sorun olabilir. Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuz? Yerleşik reklam engelleyicisi olan Brave iyidir. Eklentiye ihtiyaç duymazsınız. Özelleştirme istersen Vivaldi önerebilirim. Yerleşik reklam engelleyicisi var. O kadar iyi olmasa da geliştirmeye devam ediyorlar.

Anlık bir sorun olabilir. Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuz? Yerleşik reklam engelleyicisi olan Brave iyidir. Eklentiye ihtiyaç duymazsınız. Özelleştirme istersen Vivaldi önerebilirim. Yerleşik reklam engelleyicisi var. O kadar iyi olmasa da geliştirmeye devam ediyorlar.

1 2 hafta Google eklentilerim sıfırlandı. Şu anda da geri yükleyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı