Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 22 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Android işletim sistemine bir uygulama geliştirdim. Googleadmob üzerinden reklam verdim. Reklam ne zaman onaylanır?
Merhaba arkadaşlar. Ben Android işletim sistemine bir uygulama geliştirdim. Googleadmob üzerinden reklam verdim. Reklam ne zaman onaylanır?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 22 Haziran 2020 #2 Jarvis0 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben Android işletim sistemine bir uygulama geliştirdim. Googleadmob üzerinden reklam verdim. Reklam ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Geliştirdiğiniz uygulama ismi nedir inceleyip geri bildirim yaparım.İyi günler. Artı 0 Eksi
Jarvis0 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben Android işletim sistemine bir uygulama geliştirdim. Googleadmob üzerinden reklam verdim. Reklam ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Geliştirdiğiniz uygulama ismi nedir inceleyip geri bildirim yaparım.İyi günler.
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 22 Haziran 2020 #3 Graiden dedi: Geliştirdiğiniz uygulama ismi nedir inceleyip geri bildirim yaparım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı henüz Play Store'a eklemedim. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Geliştirdiğiniz uygulama ismi nedir inceleyip geri bildirim yaparım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı henüz Play Store'a eklemedim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.117 Çözümler 9 22 Haziran 2020 #4 Jarvis0 dedi: Uygulamayı henüz Play Store'a eklemedim. Genişletmek için tıkla... Tamam,ekleyince haber verirseniz bakarım. Artı 0 Eksi
Jarvis0 dedi: Uygulamayı henüz Play Store'a eklemedim. Genişletmek için tıkla... Tamam,ekleyince haber verirseniz bakarım.