Çözüldü Google rengi nasıl değişir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elegant1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Google uygulamalarında hepsi turuncu bir renkte. Nasıl koyu yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-29-14-27-14-018_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2024-12-29-14-27-14-018_com.google.android.gm.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_2024-12-29-14-27-03-348_com.google.android.dialer.jpg
    Screenshot_2024-12-29-14-27-03-348_com.google.android.dialer.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Material You / Dynamic Color diye geçiyor bu. Kullandığın wallpaper'dan renk şeması çıkarıyor. Muhtemelen Xiaomi bunu deaktif edip varsayılan olarak turuncu renk şeması seçmiştir kullanmadığım için bilmiyorum. material-you-color-flow.png
İlk görselin altında ki yerde ayarlar > genel ayarlar > tema > koyu şeklinde siyah yapabilirsin. Olmuyorsa kullandığın temanın koyu rengi bu sanırım.

Redmi Note 13 Pro varsayılan temada koyu modu kullanıyorum usta deneyeyim yine de.

İlk görselin altında ki yerde ayarlar > genel ayarlar > tema > koyu şeklinde siyah yapabilirsin. Olmuyorsa kullandığın temanın koyu rengi bu sanırım.

Temayı açık yapınca beyaz ama turuncumsu koyu yapınca koyu ama turuncumsu nasıl değiştireceğim sinir oldum.

Material You / Dynamic Color diye geçiyor bu. Kullandığın wallpaper'dan renk şeması çıkarıyor. Muhtemelen Xiaomi bunu deaktif edip varsayılan olarak turuncu renk şeması seçmiştir kullanmadığım için bilmiyorum. material-you-color-flow.png

Son düzenleme:
Çözüm
Material you diye geçiyor bu. Kullandığın Wallpaper'dan renk şeması çıkarıyor. Muhtemelen Xiaomi bunu deaktif edip varsayılan olarak turuncu renk şeması seçmiştir kullanmadığım için bilmiyorum.Eki Görüntüle 2384048

Kral çok takmaya gerek yokmuş Google dynamic color mu ne açıkmış kapattım düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı