maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #1 Selam, aşırı sinirimi bozdu. Şu an uzaktan bağlandığım bilgisayar sayesinde Technopat'a girebiliyorum. Ana bilgisayardaki Google hiçbir şekilde YouTube ve diğer Google servisleri dışında siteleri açmıyor. Windows 7 iş bilgisayarı. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Selam, aşırı sinirimi bozdu. Şu an uzaktan bağlandığım bilgisayar sayesinde Technopat'a girebiliyorum. Ana bilgisayardaki Google hiçbir şekilde YouTube ve diğer Google servisleri dışında siteleri açmıyor. Windows 7 iş bilgisayarı. Nasıl çözerim?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 510 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 3 Eylül 2022 #2 Cmd girip "netsh winsock reset" "netsh int ip reset" "ipconfig /release" "ipconfig /renew" "ipconfig /flushdns" komutlarını dener misin?
Cmd girip "netsh winsock reset" "netsh int ip reset" "ipconfig /release" "ipconfig /renew" "ipconfig /flushdns" komutlarını dener misin?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #3 HeyUgurr dedi: Cmd girip "netsh winsock reset" "netsh int ip reset" "ipconfig /release" "ipconfig /renew" "ipconfig /flushdns" komutlarını dener misin? Genişletmek için tıkla... Hespini sırayla deniyip ekran görüntüsü atacağım. Denedim etki etmedi hiçbiri.
HeyUgurr dedi: Cmd girip "netsh winsock reset" "netsh int ip reset" "ipconfig /release" "ipconfig /renew" "ipconfig /flushdns" komutlarını dener misin? Genişletmek için tıkla... Hespini sırayla deniyip ekran görüntüsü atacağım. Denedim etki etmedi hiçbiri.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 510 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 3 Eylül 2022 #4 maraushi dedi: Hespini sırayla deniyip ekran görüntüsü atacağım. Denedim etki etmedi hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı ya da dns denedin mi?
maraushi dedi: Hespini sırayla deniyip ekran görüntüsü atacağım. Denedim etki etmedi hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı ya da dns denedin mi?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #5 HeyUgurr dedi: Farklı tarayıcı ya da dns denedin mi? Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı indiremiyorum ki Google başka siteye girmiyor.
HeyUgurr dedi: Farklı tarayıcı ya da dns denedin mi? Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcı indiremiyorum ki Google başka siteye girmiyor.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 510 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 3 Eylül 2022 #6 maraushi dedi: Farklı tarayıcı indiremiyorum ki Google başka siteye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzdan Microsoft Edge indirip, Drive Google'a yükleyin ve Drive'dan kurmayı deneyin.
maraushi dedi: Farklı tarayıcı indiremiyorum ki Google başka siteye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzdan Microsoft Edge indirip, Drive Google'a yükleyin ve Drive'dan kurmayı deneyin.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #7 HeyUgurr dedi: Telefonunuzdan Microsoft Edge indirip, Drive Google'a yükleyin ve Drive'dan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aşırı mantıklı hemen deniyorum.
HeyUgurr dedi: Telefonunuzdan Microsoft Edge indirip, Drive Google'a yükleyin ve Drive'dan kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aşırı mantıklı hemen deniyorum.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #8 Ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #9 GtXLaerL dedi: Ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ip bilgileri falan gözükmüyor mu?
GtXLaerL dedi: Ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ip bilgileri falan gözükmüyor mu?