Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #11 Arda.1221 dedi: Google'da dolaşırken son 3-4 aydır bu şekilde sahte siteleri görmem normal mi? Eki Görüntüle 1546935 Genişletmek için tıkla... Google galiba bu durumları düzeltmek için SEO ile ilgili çalışmalar yapıyor .
Arda.1221 dedi: Google'da dolaşırken son 3-4 aydır bu şekilde sahte siteleri görmem normal mi? Eki Görüntüle 1546935 Genişletmek için tıkla... Google galiba bu durumları düzeltmek için SEO ile ilgili çalışmalar yapıyor .
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #12 En son bu sitelerden birine girdiğimde "Aletiniz kalkmıyor mu?" diye birşey gördüm. Dedimki ne alaka? Sonra URL kısmında .pl'yi gördüm.
En son bu sitelerden birine girdiğimde "Aletiniz kalkmıyor mu?" diye birşey gördüm. Dedimki ne alaka? Sonra URL kısmında .pl'yi gördüm.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #13 Umayça dedi: En son bu sitelerden birine girdiğimde "aletiniz kalkmıyor mu?" diye bir şey gördüm. Dedimki ne alaka? Sonra URL kısmında. Pl'yi gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam keske uzun random atabilsek... Babamin yaninda +18 goruntu bile cikdi bu dandik siteler yuzunden.
Umayça dedi: En son bu sitelerden birine girdiğimde "aletiniz kalkmıyor mu?" diye bir şey gördüm. Dedimki ne alaka? Sonra URL kısmında. Pl'yi gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam keske uzun random atabilsek... Babamin yaninda +18 goruntu bile cikdi bu dandik siteler yuzunden.
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #14 Lusyz dedi: Hocam keske uzun random atabilsek... Babamin yaninda +18 goruntu bile cikdi bu dandik siteler yuzunden. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir sürücü hatası araştırıyordum. Profesyonel cinsel ilişki yapan insanların numaralarının olduğu bir site çıktı. Çok rahatsız edici. Bakalım Google bu konu hakkında ne yapacak?
Lusyz dedi: Hocam keske uzun random atabilsek... Babamin yaninda +18 goruntu bile cikdi bu dandik siteler yuzunden. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir sürücü hatası araştırıyordum. Profesyonel cinsel ilişki yapan insanların numaralarının olduğu bir site çıktı. Çok rahatsız edici. Bakalım Google bu konu hakkında ne yapacak?