Google, SEO konusunda yalan mı söylüyor?

Makaleler
12
Google, SEO uyumluluğuna önem göstermediğini, bir sitenin kullanıcı dostu bir site olup olmadığına önem gösterdiğini söylüyor. Sizce bu doğru mu? Bence doğru değil, çünkü SEO uyumlu siteler daha çok üst sırada. Kullanıcı dostu da değil. Site sahibi sitenin her yerine reklam koymuş, site reklamlardan görünmüyor. Bu site en üst sırada yer alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@377660

Reklamlar ile ne alakası var? Site sahibi üst sırada görünüyor, reklam olarak değil.

(düzelttim yazım yanlışını ama yazım yanlışı yoktu haberiniz olsun)
Ya hocam diyorum ki, üst sırada gözüküyor ve bu siteler reklam dolu olduğundan iki taraf da parayı kırıyor. Kullanıcı dostu olmadığını Google senden daha net biliyordur, emin ol. Para amacı olmasa onu en üst sıraya koymaz. Etiket vesaire desen o da çok zor. İşin ehlinde Google duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Süprizbozan" olarak yazarsanız ceza almaktan kurtulabiliriz. Ne dersin?

Haydi onu geçtim, alttaki yazıda da var. Sanırım sen tam okumadan yorum yapmışsın.
Süprizbozan satırına alacak mısın? Tartışma ile yazım kurallarımızın alakasız olduğu için "gereksiz mesaj" ile ceza alacağız. Teşekkürler uyarın için. Fazla uzatmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…