Google servisleri düzgün çalışmıyor

Daha fazla  
Google'da sitelerdeki bazı fotoğraflar yüklenmiyor ve YouTube'dan video izleyemiyorum video açılsa bile 144p açıp 2-3 saniye oynatıyor ve video donuyor. Bu sorundan kaynaklı tarayıcının önbelleğini temizledim ve user datayı sildim ama olmadı. İsteyen varsa videosunu atabilirim.

Not: 2024 yılının eylül aylarında bu sorun olup 2024 Ekim ayında kendi kendine sona ermişti o zaman da bulamadım sorunun tam olarak ne olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ hızınız nasıl peki? Bugün bende ağ hızım düşüktü biraz. Mobil veri ile demeyince daha düzgün çalıştığını ve sorunun çözüldüğünü fark ettim belki sizde de aynı sebepten kaynaklanıyordur. Bir de sisteminiz eski mi? Benim sistem eski biraz da buna bağlıyorum durumu, telefonda ve nispeten yeni bilgisayarlarda aynı ağ üzerinden açabiliyorum aynı siteleri.

İnternet orta düzeyde ama eskiden yaşadığım için bu durumu İnternet ve sistemden kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum. Sistemde 5 yıllık laptop
Ama mobil veri ile de bağlanmayı deneyeceğim yine de

Denedim mobil veri ile olmadı gene aynı.

Son düzenleme:
Giriş yapmadan da denedim aynı sorunun ne olduğunu anlayamadım hala.
Son çare format galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…