Merhaba, hem Firefox'tan hem Microsoft Edge'den Google'a girmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum öbür tim siteler sorunsuz çalışıyor Google'a ping de gönderebiliyorum. Sanal Makinede de Google'a giriyor. Tarayıcıları sıfırladım olmadı, yardım eder misiniz acaba?
Tarih ve saatin yanlış olabilir aga ya da kayıt dosyasını sil internet için olan şeyden. bknz buradan öğrenebilirsin aga gerekli dosyanın neredde olduğunu onu silip bir deneme yapabilirsin.
Tarih ve saatin yanlış olabilir aga ya da kayıt dosyasını sil internet için olan şeyden. bknz buradan öğrenebilirsin aga gerekli dosyanın neredde olduğunu onu silip bir deneme yapabilirsin.
Nop Windows da gittiğin her site kaydını tutar ve önbellekten yükler. Dediğin doğru htaccess site sahipleri için bilinen bir dosyadır lakin Windows bu dosya da dış IP'den gelen talepleri de toplar lakin sen bilirsin. En kötü ihtimalle DNS falan değiştirmeye çalış başka ne diyebilirim?