AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 15 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar çok fazla şifrem var ve aktarmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 AytKrZ02 dedi: Arkadaşlar çok fazla şifrem var ve aktarmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar->Parolalar->Parola seçenekleri->Google'ı seçiniz. AytKrZ02 dedi: Arkadaşlar çok fazla şifrem var ve aktarmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Aktarmak mı yoksa e-posta ve şifre girerken klavye üstünde çıkması için mi?
AytKrZ02 dedi: Arkadaşlar çok fazla şifrem var ve aktarmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar->Parolalar->Parola seçenekleri->Google'ı seçiniz. AytKrZ02 dedi: Arkadaşlar çok fazla şifrem var ve aktarmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Aktarmak mı yoksa e-posta ve şifre girerken klavye üstünde çıkması için mi?
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 15 Ocak 2023 #3 Gokasukaru dedi: Ayarlar->Parolalar->Parola seçenekleri->Google'ı seçiniz. Aktarmak mı yoksa e-posta ve şifre girerken klavye üstünde çıkması için mi? Genişletmek için tıkla... Aktarmak hocam.
Gokasukaru dedi: Ayarlar->Parolalar->Parola seçenekleri->Google'ı seçiniz. Aktarmak mı yoksa e-posta ve şifre girerken klavye üstünde çıkması için mi? Genişletmek için tıkla... Aktarmak hocam.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 AytKrZ02 dedi: Aktarmak hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone ve iPad gibi iOS sürümü olan cihazlarda dosya sistemini göremediğimiz için parolaları aktarmamız da bir hayli imkansız oluyor. AytKrZ02 dedi: Aktarmak hocam. Genişletmek için tıkla... Belki bu konuda yabancı videolar vardır ama kesinlikle bilgisayar gerektiriyordur.
AytKrZ02 dedi: Aktarmak hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone ve iPad gibi iOS sürümü olan cihazlarda dosya sistemini göremediğimiz için parolaları aktarmamız da bir hayli imkansız oluyor. AytKrZ02 dedi: Aktarmak hocam. Genişletmek için tıkla... Belki bu konuda yabancı videolar vardır ama kesinlikle bilgisayar gerektiriyordur.