Google şifresi değiştirilemiyor

melih samet

Femtopat
Daha fazla  
Google hesabımda şifre değiştirmeye çalışınca hiç kullanmadığım bir cihaza bildirim gidiyor. Evete tıkladıyınız diye. Sözde 2023'te o telefondan giriş yapmışım. Ama 2 senedir öyle bir telefon kullanmıyorum. Hesapta da işlem yapmaya çalışınca her seferinde o telefona evet bildirimi gidiyor. Şifreyi nasıl değiştirebilirim ve o telefonu Google'dan nasıl kaldırırım?

Screenshot_20250317_185716_Google Play services.jpg

Başka bir yöntem deneyin tarzı bir şey çıkıyor mu? Onlara baksanız.
Hocam basıyorum yine o telefona evete tıklayınız diye bildirim gidiyor. Öyle bir telefon olsa tamam ama hiç kullanmadım şimdi de yeni telefona geçtiğim için hesaba giriş yaptım ama şifre değişmiyor veya bir işlem yapılmıyor.

Eğer hesabınıza erişim sağladığınız bir cihaz var ise bu cihaz üzerinden 'Google Hesabınızı Yönetin' bölümüne gidin. Ardından 'Güvenlik' sekmesinden biraz aşağıya indiğinizde oturum açılmış cihazları yönetebileceğiniz bir bölüm olmalı. Buradan ilgili cihazın oturumunu kapatabilirsiniz.

İlgili makale:

Eğer hesabınıza erişim sağladığınız bir cihaz var ise bu cihaz üzerinden 'Google Hesabınızı Yönetin' bölümüne gidin. Ardından 'Güvenlik' sekmesinden biraz aşağıya indiğinizde oturum açılmış cihazları yönetebileceğiniz bir bölüm olmalı. Buradan ilgili cihazın oturumunu kapatabilirsiniz.

İlgili makale:
Hocam oraya bastığımda da o sayfaya geçmem için o telefona bildirim gönderiyoru sürekli ama bir anda telefon numarasına gönderdi şimdi diğer telefonlardan çıkış yaptım. Teşekkür ederim.

Hocam oraya bastığımda da o sayfaya geçmem için o telefona bildirim gönderiyoru sürekli ama bir anda telefon numarasına gönderdi şimdi diğer telefonlardan çıkış yaptım. Teşekkür ederim.
Rica ederim.😊
Yardımcı olabilmekten büyük mutluluk duydum.
Çözüme yardımcı olduysam mesajımı 'Çözüm' olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı