Mobilde Google widgeti üzerinden arama yapıp herhangi bir siteye tıkladığımda Chrome üzerinden açılıyor. İlk defa karşılıyorum. Ayarlar kısmında da bir ayarını bulamadım.
Ama daha önceden açıyordu ilk defa şimdi oldu.Google kendi widgeti çoğu siteleri açamıyor ve Chrome ya yönlendiriyor hem zaten Chrome daha iyi.
Ama daha önceden açıyordu ilk defa şimdi oldu.
Eskiden Google hep kendi sitesinde açardı hiç Chorme'ye yönlendirmedi şimdiye kadar.İlk defa olduğuna emin misiniz, karıştırmış olabilir misiniz? Normali öyle diye biliyorum. Ben de telefonda varsayılan olarak başka tarayıcı kullanmama rağmen Google widget ile arama yaptığımda hep Chrome ile açıyor.
Böyle bir ayar var ama tıklayınca ayar gözükmüyor.Bence siz farkına varmamış olabilir siniz normalde böyle çünkü.
İlk defa olduğuna emin misiniz, karıştırmış olabilir misiniz? Normali öyle diye biliyorum. Ben de telefonda varsayılan olarak başka tarayıcı kullanmama rağmen Google widget ile arama yaptığımda hep Chrome ile açıyor.
Bence siz farkına varmamış olabilir siniz normalde böyle çünkü.
Wigdette Chrome ile ilgili hiçbir şey yok. Ayrıca açtığımda üstte Google yazıyor.Kullandığınız widget nasıl bir widget? Acaba Google diye Chrome'un widget'ını kullanmış olabilir misiniz? Google'ın ayrı Chrome'un ayrı widget'i var çünkü. Belki öyle bir karışıklık olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.