EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 21 Ağustos 2023 #1 Kod yazarak web sitesi yaptığımızda bir klasör içinde sitenin dosyaları oluyor ya, Google sitesinde illaki öyle dosyaları vardır. Ben bu dosyalara erişebilir miyim? Çünkü reklam ekleyemiyorum da.
Kod yazarak web sitesi yaptığımızda bir klasör içinde sitenin dosyaları oluyor ya, Google sitesinde illaki öyle dosyaları vardır. Ben bu dosyalara erişebilir miyim? Çünkü reklam ekleyemiyorum da.
Aliisciim Zeptopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Erişemezsin bildiğim kadarıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2025
EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 26 Ağustos 2025 #3 Aliisciim dedi: Erişemezsin bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... 2 sene sonra sonunda biri cevap verdi. bu arada hocam sağolun evet dosyalara erişemiyoruz.
Aliisciim dedi: Erişemezsin bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... 2 sene sonra sonunda biri cevap verdi. bu arada hocam sağolun evet dosyalara erişemiyoruz.