Google Sites'da satın alınan alan adı işlenmiyor

tallhaa_7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Google Sites'da bir site açtım, bir akrabama 0 bilgi ile bu siteyi yayınladığım zaman www.google/sites şekline yazıp ondan sonra site ismi geliyor. Ben bir alan adı satın aldım fakat bu siteye bir şekilde işleyemedim yardımcı olabilecek birisi var mı? Ek olarak yıllık busines ve aylık ödeme tarzında bir şey de aldı.

Merhaba. Google Sites'da bir site açtım, bir akrabama 0 bilgi ile bu siteyi yayınladığım zaman www.google/sites şekline yazıp ondan sonra site ismi geliyor. Ben bir alan adı satın aldım fakat bu siteye bir şekilde işleyemedim yardımcı olabilecek birisi var mı? Ek olarak yıllık busines ve aylık ödeme tarzında bir şey de aldı.
Alan adını aldığın yere gidiyorsun. Orada DNS ayarları diye bir yer var, onu bul.

Bu DNS ayarlarına iki tane kod gireceksin. Birincisi www.siteniz.com adresini https://www.google.com/search?q=ghs.googlehosted.com'a yönlendirecek, ikincisi de sadece siteniz.com adresini yine aynı yere yönlendirecek.

Google Sites'in sitesine gidiyorsun, ayarlar kısmında "Özel Alan Adları" diye bir yer olması lazım. Oraya domainini yazıp "Benim alan adım budur" diyorsun.

En az bir saat, bazen 24 saat falan bekleyeceksin.Ulan DNS ayarları anında aktif olmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı