Springboot'tan mail göndereceğim ama olmuyor. İnternette öğrendiğim kadarıyla Jakarta Mail bağımlılıklarını ekledim ve Google için mail ayarlarını yaml dosyasına ekledim ama Google yetkilendirme hatası veriyor.
Yine öğrendiğim kadarıyla ilgili kütüphaneler, bu Yaml'dan bir JavaMailSender arayüzü oluşturup, JavaMailSenderImpl adlı sınıf oluşturup, uyguluyormuş bir bean olarak.
Sonra da Depencedy Injeciton ile bağladım bir sınıfa. Çalıştığını düşünüyorum ama Google API'si reddediyor galiba.
Springboot console'u bu hatayı veriyor.
Bash:
535-5.7.8 Username and Password not accepted. For more information, go to
535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials
Yani Google ile ilgili sorunlar mı var? İzin vermiyor mu Google buna?
Important: App passwords aren't recommended and are unnecessary in most cases. To help keep your account secure, use "Sign in with Google" to connect apps to your Google Account. An app password is a
knowledge.workspace.google.com
SMTP username - pw combosunu default kabul etmiyor Google.
Ãnemli: Uygulama Åifreleri, önerilmez ve çoÄu durumda gerekli olmaz. Hesabınızı güvende tutmaya yardımcı olması amacıyla uygulamaları Google Hesabınıza baÄlamak için "Google ile oturum aç" seçeneÄini
Important: App passwords aren't recommended and are unnecessary in most cases. To help keep your account secure, use "Sign in with Google" to connect apps to your Google Account. An app password is a