TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Normalde önceden de 1 kere olmuştu ama bugün de Google'ı açtığımda bir dosya indirdi ve indirilenlerde gözükmüyordu. Bilgisayara bir şey olabilceğinden korkuyorum ne yapmam lazım?
Normalde önceden de 1 kere olmuştu ama bugün de Google'ı açtığımda bir dosya indirdi ve indirilenlerde gözükmüyordu. Bilgisayara bir şey olabilceğinden korkuyorum ne yapmam lazım?
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Mayıs 2022 #2 Dosyayı sil. Malwarebytes ile tam tarama yap.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 23 Mayıs 2022 #3 Eğer dosya gözükmüyorsa kendini güncellemiş olabilir. Kendini otomatik güncelliyor simgesinin üstünde yeşil işaret çıkıyor ama dosya gözükmüyor.
Eğer dosya gözükmüyorsa kendini güncellemiş olabilir. Kendini otomatik güncelliyor simgesinin üstünde yeşil işaret çıkıyor ama dosya gözükmüyor.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #4 JustEmoBut dedi: Eğer dosya gözükmüyorsa kendini güncellemiş olabilir. Kendini otomatik güncelliyor simgesinin üstünde yeşil işaret çıkıyor ama dosya gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu da yine de korktum.
JustEmoBut dedi: Eğer dosya gözükmüyorsa kendini güncellemiş olabilir. Kendini otomatik güncelliyor simgesinin üstünde yeşil işaret çıkıyor ama dosya gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu da yine de korktum.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 23 Mayıs 2022 #5 TrYaSaR51 dedi: Öyle oldu da yine de korktum. Genişletmek için tıkla... İlk olduğunda ben de korkmuştum birkaç kişi de aynı olayı yaşamış korkulacak bir durum yok
TrYaSaR51 dedi: Öyle oldu da yine de korktum. Genişletmek için tıkla... İlk olduğunda ben de korkmuştum birkaç kişi de aynı olayı yaşamış korkulacak bir durum yok