Google Stadia nasıldır?

harajukubarbie

Megapat
Stadia hakkındaki düşünceleriniz neler? Geleceğiyle ilgili falan açıkçası ben şu an GeForce Now kullanıyorum 24Mbps ile beni tatmin ediyor. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan yeni çıktığı için sorun yaşatıyor

Türkiye'de olmadığı için net bir şey söylemek zor fakat yurt dışında insanlar 1000 download 1000 upload hızlarla bile çok ciddi gecikme sorunları yaşamışlar.

Buradan anlayacağınız üzere şu anlık çok kötü, 700MB internette bile 1 Saniye gecikme yapıyorsa artık siz düşünün.

Ben GeForce NOW vardı. Fortnite'ı çok rahat oynatıyordu 35 Mb/s 8 Mb/s upload ile denenebilir. Offline oyunlarda hiç sıkıntı olmuyordu.

Webtekno haber yaptı. O haberde 750 Mbps internet hızıyla 3-4 saniye gecikme gösterdi. Bu hızın bizim ülkede olmasını geç bu hizmet yaygınlaşınca sunucularına yük binecek. Bu nedenle iyice bir gecikme olucak.
Geleceği pek parlak değil şuan. Üstünde uzun süre daha çalışılması gerekiyor.

Bunla ilgili test yapıldı daha yük olmamasına rağmen ve 750 Mbps internet ile bu gecikmeler çok fazla. Daha uzun bir süre görebileceğimizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…