Google "şüpheli uygulama algılandı" ne demek?

Tam tarama yapmadım ama 2 kez hızlı tarama yapmıştım ve anasayfa da da bir uyarı gözükmüyor tam tarama yapmalımıyım?

AV nedir sorabilirmiyim?
A-V=Anti Virüs.Tam tarama yapın ilk fırsatta.

Tam tarama yapmadım ama 2 kez hızlı tarama yapmıştım ve anasayfa da da bir uyarı gözükmüyor tam tarama yapmalımıyım?
Tam tarama her zaman daha sağlıklı olur diye düşünmekteyim, çünkü artık yeni diyemeyeceğim tarzda virüsler var ve bir çok kişi bunun bilincinde değil. Eğer indirdiğiniz şeyi kaldırdıysanız dahi dosyanın içindeki kod triggerlandıysa arkada bir Download işlemi yaparak sizin ruhunuz duymadan bilgisayarınıza erişim sağlayabilir. Ne olur ne olmaz diye tam tarama yapmanızı öneririm.

Tamam başlattım şu anda.

Tamam başlattım şu anda.
Tamamdır, eğer 2ad (2 aşamalı doğrulama) vesaire aktif değilse aktif edin ki bu hesabınızı çok daha fazla güvende tutmanızı sağlar. Tam tarama sonucunda bir şey tespit edilmez ise bilgisayarınıza erişimi olan bir şey yok diyebilirim çünkü son 2 sene içerisinde Windows defender çok gelişti, bu yüzden artık AV bile kullanmıyorum ben.

Evet Kaspersky ile kaldırdım.

Tam tarama yapmanızı öneririm. Ayrıca 2 aşamalı doğrulamayı aktif etmek ve şifrenizi güçlü yapmak da hesabınızı daha güvenli yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…