Gmail hesabım için bu uyarıyı alıyorum fakat hesap bana ait ve cihazımda virüs bulunmuyor. Ayrıca lokasyonumda yanlış verilmiş Rusya ile bir alakam yok.
Gmail hesabım için bu uyarıyı alıyorum fakat hesap bana ait ve cihazımda virüs bulunmuyor. Ayrıca lokasyonumda yanlış verilmiş Rusya ile bir alakam yok.
zaten açık ve evet şifremi ben değiştirdim. Hesabıma başkasının girdiğini sanmıyorum çünkü girilen cihazlar sadece 2 adet biri telefonum diğeri ise bilgisayarım @zeki1981 yadımcı olma imkanın var mı
Zaten açık ve evet şifremi ben değiştirdim. Hesabıma başkasının girdiğini sanmıyorum çünkü girilen cihazlar sadece 2 adet biri telefonum diğeri ise bilgisayarım. @zeki1981 yadımcı olma imkanın var mı?
orjinal oyunlar spotify steam epic vs. bi ara cheat engine yüklemiştim sanırım ama daha sonra sildim. Bilgisayarımda virüs taraması da yaptım ücretli defenderdan ama virüs çıkmadı. şuanda virüslü olabilecek veya crackli bir uygulama yok. formatta atmak istemiyorum cyberpunk rdr2 bunlar inenene kadar ömrüm gider
Orijinal oyunlar Spotify Steam Epic vs. bir ara Cheat Engine yüklemiştim sanırım ama daha sonra sildim. Bilgisayarımda virüs taraması da yaptım ücretli Defender'dan ama virüs çıkmadı. Şu anda virüslü olabilecek veya crackli bir uygulama yok. Formatta atmak istemiyorum Cyberpunk RDR2 bunlar inenene kadar ömrüm gider.
VPN veya proxy kullandığınız için olabilir veya bir uygulamaya örnek: technopat.com'a erişim izni vermiş olabilirsiniz.(konu eski biliyorum sadece bu konuya bakanlar en azından problemleri ile ilgili bir bilgi veya varsayımda bulunsunlar diye)