LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #1 Google uygulaması bir anda çökmeye başladıysa yapmanız gereken basit Google uygulamasını devre dışı bırakabilirsiniz. Ayarlar->Uygulamalar->Google->Devre dışı bırak. İle sorunu çözebilirsiniz. (Sizde bu kısımda devre dışı bırak butonu olacak.) Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Google uygulaması bir anda çökmeye başladıysa yapmanız gereken basit Google uygulamasını devre dışı bırakabilirsiniz. Ayarlar->Uygulamalar->Google->Devre dışı bırak. İle sorunu çözebilirsiniz. (Sizde bu kısımda devre dışı bırak butonu olacak.)
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Hocam düzelmedi bende, başka bir yöntem var mı?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #3 Akfortisev dedi: Hocam düzelmedi bende, başka bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Google simgesi uygulamalar arasında bulunuyor mu?
Akfortisev dedi: Hocam düzelmedi bende, başka bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Google simgesi uygulamalar arasında bulunuyor mu?
Cevat Emre Koyun Hectopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 213 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji - oyun editörü 22 Haziran 2021 #4 Yeni format atınca kanser eden bir duurm oluyordu bende. Umarım ondandır bu hata, alternatifini bilmiyorum.
Yeni format atınca kanser eden bir duurm oluyordu bende. Umarım ondandır bu hata, alternatifini bilmiyorum.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 LastPlayer dedi: Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Google simgesi uygulamalar arasında bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bulunuyor.
LastPlayer dedi: Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Google simgesi uygulamalar arasında bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet bulunuyor.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #6 Akfortisev dedi: Evet bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bulunmaması gerekiyor. Uygulamayı devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Akfortisev dedi: Evet bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bulunmaması gerekiyor. Uygulamayı devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 22 Haziran 2021 #7 E ne zamana kadar olacak bu? Aşırı sinir bozucu.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #8 Çalıkuşu dedi: E ne zamana kadar olacak bu? Aşırı sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Google tarafından bir açıklama yapılmadı daha.
Çalıkuşu dedi: E ne zamana kadar olacak bu? Aşırı sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Google tarafından bir açıklama yapılmadı daha.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #9 LastPlayer dedi: Bulunmaması gerekiyor. Uygulamayı devre dışı bırakmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım ancak işe yaramıyor maalesef.
LastPlayer dedi: Bulunmaması gerekiyor. Uygulamayı devre dışı bırakmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım ancak işe yaramıyor maalesef.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 22 Haziran 2021 #10 Akfortisev dedi: Hocam dediğinizi yaptım ancak işe yaramıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırak tuşu yok mu hocam? Ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?
Akfortisev dedi: Hocam dediğinizi yaptım ancak işe yaramıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırak tuşu yok mu hocam? Ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?