Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #11 Polorchen dedi: Google Installer (Android) Google uygulamalarını Xiaomi cihazlarına yükleyin google-installer.tr.uptodown.com Genişletmek için tıkla... Bu linktekini indirdim fakat ilk aşamada çöküyor. Ayrıca 3.0 versiyonunu buldum. Dili çinceydi ve oda %3'te kalıyor.
Polorchen dedi: Google Installer (Android) Google uygulamalarını Xiaomi cihazlarına yükleyin google-installer.tr.uptodown.com Genişletmek için tıkla... Bu linktekini indirdim fakat ilk aşamada çöküyor. Ayrıca 3.0 versiyonunu buldum. Dili çinceydi ve oda %3'te kalıyor.
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Temmuz 2022 #12 Ahpketsnbteine dedi: Bu linktekini indirdim fakat ilk aşamada çöküyor. Ayrıca 3.0 versiyonunu buldum. Dili çinceydi ve oda %3'te kalıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda Root var mı?
Ahpketsnbteine dedi: Bu linktekini indirdim fakat ilk aşamada çöküyor. Ayrıca 3.0 versiyonunu buldum. Dili çinceydi ve oda %3'te kalıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda Root var mı?
Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 Polorchen dedi: Cihazınızda root var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Çözdüm sorunu. IMEI attırmak gerekiyormuş. Konu kapanabilir. Son düzenleme: 2 Temmuz 2022
Polorchen dedi: Cihazınızda root var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Çözdüm sorunu. IMEI attırmak gerekiyormuş. Konu kapanabilir.