Google "Suspicious activity is detected. Your account is locked." Hatası

Çıkan hata bu ekran görüntüsündeki hatayla aynı mı? Başka hangi sitelerde çıkıyor? URL'i kontrol ettiniz mi? Bunun bir virüs olma ihtimali var.
1575750356342.png

Bu bir virüs, en iyisi Malwarebytes vb ile sistemi bir taratın. Daha önce çıkmıyorsa Sistem Geri Yükleme yapın. Tarayıcıyı yeniden yükleyin, gereksiz eklentileri/uygulamaları kaldırın. Yüklediğiniz şüpheli programları kaldırın.

Bu bir virüs, en iyisi Malwarebytes vb ile sistemi bir taratın. Daha önce çıkmıyorsa Sistem Geri Yükleme yapın. Tarayıcıyı yeniden yükleyin, gereksiz eklentileri/uygulamaları kaldırın. Yüklediğiniz şüpheli programları kaldırın.
Dostum şunu fark ettimki bu uyarı sadece gmail hesabıma giriş yapınca oluyor. Yani gmaile giriş yaptıktan sonra hiç bir siteye giremiyorum. Gmaile giriş yapmassam sorun olmuyor ama.

Eğer dediğin gibi aynıysa, attığım ekran görüntüsüne dikkat etmişsen uyarının altında senin kredi kartı bilgilerini istiyor. Bu bir virüs. Gmail ile alakası olabilir Gmail ile ne yaptığının detaylarını bilmiyorum ama dediğim gibi bilgisayarını temizlersen muhtemelen sana yardım edecektir. Gmail'ine başka bir bilgisayarda girince de aynı hataları alıyor musun?
Hangi tarayıcıları kullanıyorsun? Farklı tarayıcılarda denedin mi?

Eğer dediğin gibi aynıysa, attığım ekran görüntüsüne dikkat etmişsen uyarının altında senin kredi kartı bilgilerini istiyor. Bu bir virüs. Gmail ile alakası olabilir Gmail ile ne yaptığının detaylarını bilmiyorum ama dediğim gibi bilgisayarını temizlersen muhtemelen sana yardım edecektir. Gmail'ine başka bir bilgisayarda girince de aynı hataları alıyor musun?
Hangi tarayıcıları kullanıyorsun? Farklı tarayıcılarda denedin mi?
İnternet explorer ayarlarından birşeyi kapattım sorun düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı