SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Temmuz 2024 #11 TwistyJead dedi: Tarayıcınız korsan mı orijinal mi hocam? Genişletmek için tıkla... Chrome çok pahalıydı alamadık.
TwistyJead dedi: Tarayıcınız korsan mı orijinal mi hocam? Genişletmek için tıkla... Chrome çok pahalıydı alamadık.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Chrome çok pahalıydı alamadık. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer'e geçiş yapmalısınız hocam.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Chrome çok pahalıydı alamadık. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer'e geçiş yapmalısınız hocam.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #13 TwistyJead dedi: Tarayıcınız korsan mı orijinal mi hocam? Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverım güncel
TwistyJead dedi: Tarayıcınız korsan mı orijinal mi hocam? Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverım güncel
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #14 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 2240916 Google'da artık Technopat yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız eskimiş gibi tanıdık bir bilgisayarcı var sana googlede 30 FPS alacağın bir kart ayarlar.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 2240916 Google'da artık Technopat yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız eskimiş gibi tanıdık bir bilgisayarcı var sana googlede 30 FPS alacağın bir kart ayarlar.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #15 titan_tit dedi: Ekran kartınız eskimiş gibi tanıdık bir bilgisayarcı var sana Google'da 30 FPS alacağın bir kart ayarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?
titan_tit dedi: Ekran kartınız eskimiş gibi tanıdık bir bilgisayarcı var sana Google'da 30 FPS alacağın bir kart ayarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #16 TwistyJead dedi: Hocam siz hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarına ne gerek var. Ben default olarak oynuyorm. Pikselleri sayıyorum o kadar olacak artık. ( Şimdi saydım tamı tamına 88 piksel çıktı. )
TwistyJead dedi: Hocam siz hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarına ne gerek var. Ben default olarak oynuyorm. Pikselleri sayıyorum o kadar olacak artık. ( Şimdi saydım tamı tamına 88 piksel çıktı. )
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #17 Hocam ram yetersiz 32 gb ram indirirseniz çıkıyor.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #18 titan_tit dedi: Grafik ayarına ne gerek var. Ben default olarak oynuyorum. Pikselleri sayıyorum o kadar olacak artık. ( Şimdi saydım tamı tamına 88 piksel çıktı. ) Genişletmek için tıkla...
titan_tit dedi: Grafik ayarına ne gerek var. Ben default olarak oynuyorum. Pikselleri sayıyorum o kadar olacak artık. ( Şimdi saydım tamı tamına 88 piksel çıktı. ) Genişletmek için tıkla...
Marmelatseven Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 4 Temmuz 2024 #19 Tuğra Akın dedi: Mizah ve eğlence katogerisinde ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... Bu kategoride komik 1 veya iki konu gördüm çok da takılmamak lazım mucosotf hocamın da arada komik konuları çıkıyor.
Tuğra Akın dedi: Mizah ve eğlence katogerisinde ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... Bu kategoride komik 1 veya iki konu gördüm çok da takılmamak lazım mucosotf hocamın da arada komik konuları çıkıyor.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #20 Marmelatseven dedi: Bu kategoride komik 1 veya iki konu gördüm çok da takılmamak lazım mucosotf hocamın da arada komik konuları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun adı ney Hocalarım bunun adı ney.. www.technopat.net Bazı insanlar komedinin sınırlarını zorluyor.
Marmelatseven dedi: Bu kategoride komik 1 veya iki konu gördüm çok da takılmamak lazım mucosotf hocamın da arada komik konuları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun adı ney Hocalarım bunun adı ney.. www.technopat.net Bazı insanlar komedinin sınırlarını zorluyor.