R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Böyle oluyor. Düzeltmenin yolu var mıdır? Dosya Ekleri wallpaper.PNG 2,1 MB · Görüntüleme: 40
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 23 Mayıs 2024 #2 rüzgar nar dedi: Böyle oluyor. Düzeltmenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Üst kısım eğer aero değilse senin seçtiğin bir resim vs olmalı, burada herhangi bir sorun yok diye düşünüyorum.
rüzgar nar dedi: Böyle oluyor. Düzeltmenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Üst kısım eğer aero değilse senin seçtiğin bir resim vs olmalı, burada herhangi bir sorun yok diye düşünüyorum.
R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 Normalde böyle olması lazım. Dosya Ekleri wallpaper.PNG 629,2 KB · Görüntüleme: 22
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 25 Mayıs 2024 #4 rüzgar nar dedi: Normalde böyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü nedeni ile uymuyor.
rüzgar nar dedi: Normalde böyle olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü nedeni ile uymuyor.
R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 Şebnem Ferah dedi: Çözünürlüğü nedeni ile uymuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran çözünürlüğüm 1366x768 nasıl duvar kâğıdını sığdırabilirim.
Şebnem Ferah dedi: Çözünürlüğü nedeni ile uymuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran çözünürlüğüm 1366x768 nasıl duvar kâğıdını sığdırabilirim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 25 Mayıs 2024 #6 rüzgar nar dedi: Ekran çözünürlüğüm 1366x768 nasıl duvar kâğıdını sığdırabilirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı da o çözünürlüğe alın.
rüzgar nar dedi: Ekran çözünürlüğüm 1366x768 nasıl duvar kâğıdını sığdırabilirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı da o çözünürlüğe alın.
R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #7 Şebnem Ferah dedi: Fotoğrafı da o çözünürlüğe alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ben zaten bir wallpaperi eklenti olarak ekledim ama indirebilirimde.
Şebnem Ferah dedi: Fotoğrafı da o çözünürlüğe alın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ben zaten bir wallpaperi eklenti olarak ekledim ama indirebilirimde.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 25 Mayıs 2024 #8 rüzgar nar dedi: Nasıl yapacağım ben zaten bir wallpaperi eklenti olarak ekledim ama indirebilirimde. Genişletmek için tıkla... İndir, online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin.
rüzgar nar dedi: Nasıl yapacağım ben zaten bir wallpaperi eklenti olarak ekledim ama indirebilirimde. Genişletmek için tıkla... İndir, online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin.
R rüzgar nar Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #9 Şebnem Ferah dedi: İndir, Online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Şebnem Ferah dedi: İndir, Online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama kendim nasıl koyacağım. Son düzenleme: 25 Mayıs 2024
Şebnem Ferah dedi: İndir, Online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Şebnem Ferah dedi: İndir, Online image resulotion upgrader vs aratarak sitelerde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama kendim nasıl koyacağım.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 25 Mayıs 2024 #10 rüzgar nar dedi: Tamamdır teşekkürler. Yaptım ama kendim nasıl koyacağım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda görünüm ve temalar var oradan.
rüzgar nar dedi: Tamamdır teşekkürler. Yaptım ama kendim nasıl koyacağım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda görünüm ve temalar var oradan.