B Berat Erol Centipat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Gençler Google uygulaması siyah oldu. Geri çeviremiyorum. Chrome değil telefonun varsayılanı açık renk. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Gençler Google uygulaması siyah oldu. Geri çeviremiyorum. Chrome değil telefonun varsayılanı açık renk. Yardım edebilecek var mı?
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 7 Temmuz 2023 #2 Telefonu kapatıp açmayı denediniz mi? Belki anlık bir hata olmuş olabilir.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Chrome'a gir sağ üstte Ayarlar > Tema > Sistem Varsayılanı ya da Açık
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 7 Temmuz 2023 #4 SpeeQ dedi: Chrome'a gir sağ üstte Ayarlar > Tema > Sistem Varsayılanı ya da Açık Genişletmek için tıkla... Ben uygulama siyah oldu diye düşündüm. Ekran değil. Umarım ekran siyah olmuştur.
SpeeQ dedi: Chrome'a gir sağ üstte Ayarlar > Tema > Sistem Varsayılanı ya da Açık Genişletmek için tıkla... Ben uygulama siyah oldu diye düşündüm. Ekran değil. Umarım ekran siyah olmuştur.