Çözüldü "Google *temporary hold" Ininal'den habersiz 15.41 TL çekti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

buadamayniben

Hectopat
Daha fazla  
Play Store'dan 1 TL'lik bir ürün alacaktım kartımda para vardı kartımın ödeme yöntemini seçtim zaten kayıtlıydı. Seçip devam ettim hata verdi galiba kart reddetti falan yazıyordu tam hatırlamıyorum. Sonra kartımın kaydını sildim tekrar kayıt edecektim çünkü önceden CVV ile ilgili bir hatam var idi o yüzden yapıyor olabilir diye fakat ekleyemedim. Sonra ininal kartımın uygulamasına gittim ve google*temporary hold 15.41 TL çekmiş habersiz sorgusuz sualsiz. Araştırma yaptım ve birçok bu hatayı alan kişi var kimse çözememiş bazıları ise geri gelir para diyorlar, mail attım 7 gün içinde cevap vereceklerini söylediler. Ne yapmam lazım söyler misiniz?
Ayrıca euro 15.41'e yakın bir değerde.

Dosya Ekleri

• IMG_20220415_205015.jpg
    IMG_20220415_205015.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 330
Çözüm
İş yeri adında bile geçici olduğu belirtilmiş. "Temporary," geçici anlamına geliyor. Kartınızı doğrulamak için 1 dolar çekilmiş. Kısa süre içerisinde iade olur.

İş yeri adında bile geçici olduğu belirtilmiş. "Temporary," geçici anlamına geliyor. Kartınızı doğrulamak için 1 dolar çekilmiş. Kısa süre içerisinde iade olur.

Çözüm
Genelde en geç 2 hafta içinde iade oluyor. Axess kredi kartıma 1 gün içerisinde iade etmişti.

Kartınıza euro olarak yansıyan işlem nedir? Doğrulama için çekilen ücretler genelde dolar olarak alınıyor.

Rica ederim. :)

İşlemin iadesi olmazsa ininal ile iletişime geçebilirsiniz. Bu tarz işlemler bazen takılı kalabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı