Ücretsiz birşey sunduklarında ülkemin zeki insanlari 82 farklı ininal ile hesap açıp kullandığı için bu tarz şeyleri yapmaları gayet normal. Malum forumda Fransa'dan Deterjan kapağı getiren görmüştüm sırf ucuz diye. Bence teşekkür etmeliyiz bize bu tarz kampanyaları kapatmıyorlar diye.Parayi cekip bir sure bu paralari toplayip sanirsam faize mi veriyorlar bilemiyorum ama sonra tekrar gondermeleri gerek. Adi ustunde 'Temporary Hold'.
Ücretsiz bir şey sunduklarında ülkemin zeki insanlari 82 farklı ininal ile hesap açıp kullandığı için bu tarz şeyleri yapmaları gayet normal. Malum forumda Fransa'dan deterjan kapağı getiren görmüştüm sırf ucuz diye. Bence teşekkür etmeliyiz bize bu tarz kampanyaları kapatmıyorlar diye.
Parayi cekip bir sure bu paralari toplayip sanirsam faize mi veriyorlar bilemiyorum ama sonra tekrar gondermeleri gerek. Adi ustunde 'temporary hold'
Hocam milyar dolarlık Google bu, lütfen.Yok artık deterjan kapağı mı
Güvenlik amaçlı diye biliyorum ama çok mantıklı düşününce tek seferde 2 TL'den belki 10 milyon alabilirler bunun faizide ayda iyi para yapar %2'den 200.000 oh mis 3 kere yapsalar çok kral bir Mercedes çekilir cidden bunu yapabilirler parasının peşine 1 ay düşmeyen bir sürü insan vardır Türkiye'de Fransa'da olsa...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.