TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 22 Ocak 2020 #11 thetruth2 dedi: Ah, çekilirse çok iyi olur. Gençlerimiz hemen bir tarayıcı yazarlar. Genişletmek için tıkla... Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten
thetruth2 dedi: Ah, çekilirse çok iyi olur. Gençlerimiz hemen bir tarayıcı yazarlar. Genişletmek için tıkla... Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten
T thetruth2 Ziyaretçi 22 Ocak 2020 #12 TéQ10 dedi: Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı mı, ama işte. Önemli olan o.
TéQ10 dedi: Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı mı, ama işte. Önemli olan o.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 22 Ocak 2020 #13 TéQ10 dedi: Google Türkiyeden çekilecek falan diyorlardı çekildi mi? Technopat'ın videolarında gördüğüm TCL Plex ve Realme 5 Pro'da Android vardı. Genişletmek için tıkla... Bu durum dahili uygulamaları etkilemiyor muydu?
TéQ10 dedi: Google Türkiyeden çekilecek falan diyorlardı çekildi mi? Technopat'ın videolarında gördüğüm TCL Plex ve Realme 5 Pro'da Android vardı. Genişletmek için tıkla... Bu durum dahili uygulamaları etkilemiyor muydu?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 23 Ocak 2020 #14 BCCBETA dedi: Bu durum dahili uygulamaları etkilemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama onlar da var Umarım çekilmez de Yandex'e kalmayız.
BCCBETA dedi: Bu durum dahili uygulamaları etkilemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama onlar da var Umarım çekilmez de Yandex'e kalmayız.
T thetruth2 Ziyaretçi 23 Ocak 2020 #15 TéQ10 dedi: Bilmiyorum ama onlar da var Eki Görüntüle 490635 Umarım çekilmez de Yandex'e kalmayız. Genişletmek için tıkla... Yandex de Chromium tabanlı, yandık.
TéQ10 dedi: Bilmiyorum ama onlar da var Eki Görüntüle 490635 Umarım çekilmez de Yandex'e kalmayız. Genişletmek için tıkla... Yandex de Chromium tabanlı, yandık.
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 23 Ocak 2020 #16 TéQ10 dedi: Google Türkiyeden çekilecek falan diyorlardı çekildi mi? Technopat'ın videolarında gördüğüm TCL Plex ve Realme 5 Pro'da Android vardı. Genişletmek için tıkla... Çekilmedi, Realme 5 Pro kullanıyorum. Google servisleri çalışıyor.
TéQ10 dedi: Google Türkiyeden çekilecek falan diyorlardı çekildi mi? Technopat'ın videolarında gördüğüm TCL Plex ve Realme 5 Pro'da Android vardı. Genişletmek için tıkla... Çekilmedi, Realme 5 Pro kullanıyorum. Google servisleri çalışıyor.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Ocak 2020 #17 TéQ10 dedi: Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten Genişletmek için tıkla... thetruth2 dedi: Chromium tabanlı mı, ama işte. Önemli olan o. Genişletmek için tıkla... Yaani bir tarayıcı değil arama motoru ama siz bilirsiniz.
TéQ10 dedi: Page Redirection Çok güzel bir tarayıcımız var zaten Genişletmek için tıkla... thetruth2 dedi: Chromium tabanlı mı, ama işte. Önemli olan o. Genişletmek için tıkla... Yaani bir tarayıcı değil arama motoru ama siz bilirsiniz.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 23 Ocak 2020 #18 Kerem00 dedi: Yaani bir tarayıcı değil arama motoru ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olsun opera kullanırız. Yanına da Yaani öfff.
Kerem00 dedi: Yaani bir tarayıcı değil arama motoru ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olsun opera kullanırız. Yanına da Yaani öfff.
T thetruth2 Ziyaretçi 23 Ocak 2020 #19 TéQ10 dedi: Olsun opera kullanırız. Yanına da Yaani öfff. Genişletmek için tıkla... Opera, chromium tabanlı ama firefox kullanırız, onda sorun yok.
TéQ10 dedi: Olsun opera kullanırız. Yanına da Yaani öfff. Genişletmek için tıkla... Opera, chromium tabanlı ama firefox kullanırız, onda sorun yok.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2020 #20 Google'ı sadece tarayıcı/arama motoru zannedenler konuya doluşmuş