T thetruth2 Ziyaretçi 23 Ocak 2020 #21 android3 dedi: Google'ı sadece tarayıcı/arama motoru zannedenler konuya doluşmuş Genişletmek için tıkla... Yaptığınız gönderme için teşekkürler, cahil olduğumu biliyordum.
android3 dedi: Google'ı sadece tarayıcı/arama motoru zannedenler konuya doluşmuş Genişletmek için tıkla... Yaptığınız gönderme için teşekkürler, cahil olduğumu biliyordum.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2020 #22 thetruth2 dedi: Yaptığınız gönderme için teşekkürler, cahil olduğumu biliyordum. Genişletmek için tıkla... Mizacını sevdim delikanlı
thetruth2 dedi: Yaptığınız gönderme için teşekkürler, cahil olduğumu biliyordum. Genişletmek için tıkla... Mizacını sevdim delikanlı
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Ocak 2020 #23 Google, Türkiye'de projelerini arttırıp birtakım farklılıklar getiriyor. Hatta yanlışım yok ise Türkiye sunucusu oluşturacaklardı yakın zamanda. Velhasıl çekileceğini hiç sanmıyorum.
Google, Türkiye'de projelerini arttırıp birtakım farklılıklar getiriyor. Hatta yanlışım yok ise Türkiye sunucusu oluşturacaklardı yakın zamanda. Velhasıl çekileceğini hiç sanmıyorum.