Google TV satın alınan filmler Google tarafından kaldırılır mı?

SD almışsındir. Bir dahakine dikkat et HD al.
Vaktinde çok araştırmıştım ve bunu yaşayıp Google'ın bir hatası olduğunu söyleyen çok kişi vardı. Siz böyle dediğinize göre sanırım satın aldığınız filmi sorunsuzca izlediniz, demek oluyor ki ya bana denk gelen o zamanlık bir sıkıntıydı ya da filmden filme fark ediyor.

Vaktinde çok araştırmıştım ve bunu yaşayıp Google'ın bir hatası olduğunu söyleyen çok kişi vardı. Siz böyle dediğinize göre sanırım satın aldığınız filmi sorunsuzca izlediniz, demek oluyor ki ya bana denk gelen o zamanlık bir sıkıntıydı ya da filmden filme fark ediyor.
Film almak bir alışkanlığım yok ancak birkaç kez satın aldım. Aldığım filmleri de dikkat ederek hd aldım çünkü sd fiyatı daha düşük insanlar buna kanarak sd alıyor bilmeden arada çok az bir fiyat farkı vardı ve hd aldım. cam gibi de izledim. Youtube da filmleriniz bölümünde var filmler ve kontrol ettim hepsi 1080p ayarlanabiliyor. sizde bir bakın eğer 480p üstü yoksa sd almışsınızdır.

Ben 4K film aldım, 1080p telefonumda oynattım. SD, HD, 4K elinizde ne tür cihaz varsa ona göre ekranı büyütür küçütür onla alakası yok. Ama benim ekranım da küçüldü. Uygulamaları başarılı değil.

Ayrıca Reddit'te Apple TV'den alınan içeriği silinenler olmuş. O yüzden ben de 10 küsür film alacaktım ama vazgeçtim. Böyle bir dijital içeriği sonsuza kadar almak diye bir şey yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı