Touman Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 18 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar, bugün Google TV'den bir film kiraladım ve Türkçe izlemek istiyorum ama bir türlü Türkçe dil seçeneğini bulamadım veya dil ayarları gibi bir şey göremedim. Dil seçeneği var mı yoksa ben mi görmedim?
Arkadaşlar, bugün Google TV'den bir film kiraladım ve Türkçe izlemek istiyorum ama bir türlü Türkçe dil seçeneğini bulamadım veya dil ayarları gibi bir şey göremedim. Dil seçeneği var mı yoksa ben mi görmedim?
mfisler Centipat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Alt yazı desteklemeyen filmler var diye biliyorum kiralarken dikkat etmek gerekiyor. Hangi filmi izleyecektiniz?
Alt yazı desteklemeyen filmler var diye biliyorum kiralarken dikkat etmek gerekiyor. Hangi filmi izleyecektiniz?
Touman Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 18 Mayıs 2024 #3 mfisler dedi: Alt yazı desteklemeyen filmler var diye biliyorum kiralarken dikkat etmek gerekiyor. Hangi filmi izleyecektiniz? Genişletmek için tıkla... Harry Potter 4 alt yazı var ama aşırı bozuk, geç veriyor alt yazıyı.
mfisler dedi: Alt yazı desteklemeyen filmler var diye biliyorum kiralarken dikkat etmek gerekiyor. Hangi filmi izleyecektiniz? Genişletmek için tıkla... Harry Potter 4 alt yazı var ama aşırı bozuk, geç veriyor alt yazıyı.