Merhaba, kısa bir şekilde problemim Google'da veya başka bir arama motorunda kendimle ilgili birkaç tane sonuç çıkıyor, bu sonuçları nasıl kaldırtabilirim?
Bahsettiğim şey direk arama motorlarına kendimle ilgili bir sözcük veya isim yazdığımda 3-4 tane sonuç çıkıyor sosyal medya hesaplarıma. Bunları kaldırtmak istiyorum.
Bahsettiğim şey direk arama motorlarına kendimle ilgili bir sözcük veya isim yazdığımda 3-4 tane sonuç çıkıyor sosyal medya hesaplarıma. Bunları kaldırtmak istiyorum.
Direk kendi hesabımın ismini yazıyorum bir arama motoruna. Ve birkaç sonuç çıkıyor, Technopat'ta ismimi değişmeme rağmen o bile çıktı. Bu sonuçları kaldırmak istiyorum, herkesin görebileceği sonuçları.
Direk kendi hesabımın ismini yazıyorum bir arama motoruna. Ve birkaç sonuç çıkıyor, Technopat'ta ismimi değişmeme rağmen o bile çıktı. Bu sonuçları kaldırmak istiyorum, herkesin görebileceği sonuçları.
Dediğim şey kendi ismimi bir arama motoruna yazdığımda birkaç tane sonuç çıkıyor. Sizde deneyin isterseniz, küçüklükten beri kullandığınız bir kullanıcı adını Google gibi bir arama motoruna yazın ve sonuçlara bakın. Bu sonuçları kaldırmak istiyorum.
Yok mu hiç bilen? Ufak da olsa rahatsız edici o bilgilerin bir tık ötede olması.