Google üzerinden alınan resimden Logo yapmak sorun olur mu?

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Google'dan logo ıcın gladyator fotosu aldım, sorun çıkar mı? Logomda kullanacağım.

Telifsiz resimler kullanmanızı tavsiye ederim. Tabii resmi bir şeyde kullanmayacaksanız istediğiniz gibi kullanın. (Ticari vs.)

nereden bakabılırım

veya boyle herseyı kendı yapabılcegım bı logo sıtesı varmı
Adobe Illustrator'u indir ve kendi logonu kendin yap bence. Ben de kullanmayı bilmezdim ama 1 videoda nasıl yapılacağı anlatılıyordu oradan öğrenip kendim logo yapma derecesine geldim en azından amatörce.

Adobe Illustrator'u indir ve kendi logonu kendin yap bence. Ben de kullanmayı bilmezdim ama 1 videoda nasıl yapılacağı anlatılıyordu oradan öğrenip kendim logo yapma derecesine geldim en azından amatörce.
paralımı

Veya boyle her şeyı kendı yapabileceğim bir logo sıtesı var mı?

Canva. Kullanması ücretsiz ve çok kolay.
Alternatif olarak Google'a Free logo maker yazıp aratın. Oralarda da amatör fakat hoş logolar var.
(Fakat Canva her türlü iş görür.)

Alternatif olarak Google'a Free logo maker yazıp aratın. Oralarda da amatör fakat hoş logolar var.
zaten canvadan yaptım ama gladyator resımını googleden aldım

pekı canvadakı fotolar telıflımı

Zaten canvadan yaptım ama gladyator resmini Google'dan aldım

Pekı canvadakı fotolar telıflımı

Canvanın kendisinin sana ücretsiz olarak sunduğu hiçbir şey telifli değildir. Bildiğim kadarı ile başkalarının çalışmalarını da göre biliyorsun. Onlar telifli olabilir.

Canvanın kendisinin sana ücretsiz olarak sunduğu hiçbir şey telifli değildir. Bildiğim kadarı ile başkalarının çalışmalarını da göre biliyorsun. Onlar telifli olabilir.
paralı olanları bedava alırsak kullanırsak telıflı hehralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…