Çözüldü Google user data nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eren646

Femtopat
Daha fazla  
Bu dosya bende Yerel Disk C'de duruyor. Google'nin dosyalarını biraz daha açtığımda ise "User Data" diye bir şey olduğunu gördüm. Toplamda 512 GB'ydi ama benim C'deki boyutum 100 GB, onu anlamadım. Ve "Google User Data" ne işe yarıyor? Biri açıklayabilir mi? Ona göre sileceğim.

Çözüm
Google user data, Google Chrome ile ilişkilidir Google Chrome'un kullanıcı verilerini (tarayıcı geçmişi, şifreler, çerezler, eklentiler, kişiselleştirilmiş ayarlar vb.) Sakladığı bir klasördür ayrıca, Google Drive veya diğer Google servislerinin senkronize edilmiş verileri de bu klasör içinde depolanır.

Kısacası, Google hesapla ilişkili tüm kişisel veriler ve tarayıcıyla ilgili ayarların bulunduğu yerdir rahatlıkla silebilirsiniz.
Google user data, Google Chrome ile ilişkilidir Google Chrome'un kullanıcı verilerini (tarayıcı geçmişi, şifreler, çerezler, eklentiler, kişiselleştirilmiş ayarlar vb.) Sakladığı bir klasördür ayrıca, Google Drive veya diğer Google servislerinin senkronize edilmiş verileri de bu klasör içinde depolanır.

Kısacası, Google hesapla ilişkili tüm kişisel veriler ve tarayıcıyla ilgili ayarların bulunduğu yerdir rahatlıkla silebilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…