delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir siteye giriş yapmaya çalışıyorum, tehlikenin de farkındayım ama giriş yapmam gerek. Görseldeki uyarıyı alıyorum. Yardım edebilecek var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,9 KB · Görüntüleme: 653 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar. Bir siteye giriş yapmaya çalışıyorum, tehlikenin de farkındayım ama giriş yapmam gerek. Görseldeki uyarıyı alıyorum. Yardım edebilecek var mı?
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 23 Şubat 2021 #2 Bu hangi uygulama? Eğer gerçekten güveniyorsanız uygulamaya google hesabım ayarlarından güvenilmeyen uygulamalara izin ver deyip deneyin.
Bu hangi uygulama? Eğer gerçekten güveniyorsanız uygulamaya google hesabım ayarlarından güvenilmeyen uygulamalara izin ver deyip deneyin.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 purrito dedi: Bu hangi uygulama? Eğer gerçekten güveniyorsanız uygulamaya google hesabım ayarlarından güvenilmeyen uygulamalara izin ver deyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Galiba bu ayarı diyorsunuz. Yine de olmadı.
purrito dedi: Bu hangi uygulama? Eğer gerçekten güveniyorsanız uygulamaya google hesabım ayarlarından güvenilmeyen uygulamalara izin ver deyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Galiba bu ayarı diyorsunuz. Yine de olmadı.