baydirmanberkan Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 67 1 Ağustos 2022 #1 Android'lerde kiwi browser var fakat IPhone'da hiçbir tarayıcı Google uzantılarını desteklemiyor. Bildiğiniz Google uzantılarını destekleyen tarayıcı var mı? iPhone için?
Android'lerde kiwi browser var fakat IPhone'da hiçbir tarayıcı Google uzantılarını desteklemiyor. Bildiğiniz Google uzantılarını destekleyen tarayıcı var mı? iPhone için?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 1 Ağustos 2022 #2 Maalesef Apple buna izin vermiyor ama tanesi 25 lira olan ve bir işe yaramayan Safari uzantılarını kullanabilirsin
Maalesef Apple buna izin vermiyor ama tanesi 25 lira olan ve bir işe yaramayan Safari uzantılarını kullanabilirsin
baydirmanberkan Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 67 2 Ağustos 2022 #3 El Quvava dedi: Maalesef Apple buna izin vermiyor ama tanesi 25 lira olan ve bir işe yaramayan Safari uzantılarını kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... MetaMask için istiyorum Safari'de olsa alırdım
El Quvava dedi: Maalesef Apple buna izin vermiyor ama tanesi 25 lira olan ve bir işe yaramayan Safari uzantılarını kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... MetaMask için istiyorum Safari'de olsa alırdım
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Ağustos 2022 #4 baydirmanberkan dedi: MetaMask için istiyorum Safari'de olsa alırdım Genişletmek için tıkla... Direk indirsenize hocam MetaMask'i App Store'dan.
baydirmanberkan dedi: MetaMask için istiyorum Safari'de olsa alırdım Genişletmek için tıkla... Direk indirsenize hocam MetaMask'i App Store'dan.