Google ve Google uygulamalarında sitelere giremiyorum

505913

Hectopat
Arkadaşlar son 3 4 gündür böyle. Diğer tarayıcılarda sorun yok. Sarı sitede hesap bile açamıyorum farklı tarayıcılarda Google'a erişimim olmadığı için. Sitelere girmeye çalıştığımda donuyor. Yüklenmeye çalışıyor ama olmuyor. Önbelleği de temizledim. Ne yapacağım?

Aynısı bende de oluyor her şeyi yaptım düzelmedi. Opera'ya geçtim Google kullanmak istediğimde gizli sekme açıyorum o zaman çalışıyor bende çok saçma.

Yeniden yüklediniz mi? Ya da ayarlardan uygulamalar bölümünden Chrome için sorunları gideri seçebilirsiniz.

Deneyeceğim.

Öyle bir seçenek yok. Ekran görüntüsünü de yükleyemiyorum hata veriyor.

Benim korkmaya başladığım şey acaba Google cihazıma desteği kesti mi? Böyle bir şey olabilir mi? Huawei p samrt 2019 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Deneyeceğim.

Öyle bir seçenek yok. Ekran görüntüsünü de yükleyemiyorum hata veriyor.

Benim korkmaya başladığım şey acaba Google cihazıma desteği kesti mi? Böyle bir şey olabilir mi? Huawei p samrt 2019 kullanıyorum.

Hocam inanmayacaksınız ama benim de Huawei 😅 😅 mutlak sona yaklaşıyoruz sanırım. Bu sorunu yaşayan da bir biz varız. Başka marka kullanıp da yaşayan var mı acaba?

Şimdi aklıma geldi de bu ABD'nin ambargosu vardı hatta o yüzden işletim sistemi değişmişlerdi o yüzden mi?

Evet hocam tam olarak o yüzden. Ama bu 3 4 yıllık bir olay. O olaydan önce üretilen cihazlarda vardı zaten mesela benim ve senin cihaz gibi ama o yasadan sonraki telefonlarda tamamen kaldırıldı. Artık yavaş yavaş ambargodan önce üretilen telefonlara sıra geliyor. Ama o işletim sistemi tüm cihazlara gelmeyecekti. Artık onlara da getiriyorlar herhalde. Cihazımın hiçbir ayarında Android yazmıyor tamamen EMUI'ye geçiş yapmış. Geçmiş olsun.

Evet hocam tam olarak o yüzden. Ama bu 3 4 yıllık bir olay. O olaydan önce üretilen cihazlarda vardı zaten mesela benim ve senin cihaz gibi ama o yasadan sonraki telefonlarda tamamen kaldırıldı. Artık yavaş yavaş ambargodan önce üretilen telefonlara sıra geliyor. Ama o işletim sistemi tüm cihazlara gelmeyecekti. Artık onlara da getiriyorlar herhalde. Cihazımın hiçbir ayarında Android yazmıyor tamamen EMUI'ye geçiş yapmış. Geçmiş olsun.

Hocam ben Galaxy A52 kullanıyorum 4 gündür aynı sorunu bende yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı