Merhaba arkadaşlar. Google Chrome'de ve Microsoft Edge'de bir şey arayıca başka şeyler arıyor. Ekran goruntüsü bırakıyorum.
Ayrıca F4 tuşundan uygulama kapatamıyorum, arama yerinde yazı yazamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Reklam engelleyici uzantısı kullanmadığınız için, Google arama sonuçlarınızda reklamlar bulunuyor. Nano Adblocker kullanabilirsiniz. Sorununuz tam olarak buydu, değil mi?
Merhaba arkadaşlar. Google Chrome'de ve Microsoft Edge'de bir şey arayıca başka şeyler arıyor. Ekran goruntüsü bırakıyorum.
Ayrıca F4 tuşundan uygulama kapatamıyorum, arama yerinde yazı yazamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
@Showteam, detaylı bir bilgi vermediğin takdirde yardımcı olabilme şansımız düşüyor. Bir uygulama yükledim derken, uygulama yükledikten sonra bilinmeyen reklam sayfaları mı çıkıyor? Eğer sorunun buysa, AdwCleaner yükleyerek sistemi tarayabilirsin.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.