cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 4 Eylül 2025 #101 Büyük oyun dönüyor herhalde.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #102 Vec0 dedi: Gx üzerinden açılıyor. Diğer sürümleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım GX üzerinden gireceğim Technopat'e. cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Hayda. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Vec0 dedi: Gx üzerinden açılıyor. Diğer sürümleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım GX üzerinden gireceğim Technopat'e. cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Hayda.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 4 Eylül 2025 #103 Technopat'a girebiliyorum sadece, DPI tarzı şeyler varsa durdurup sizde deneyin.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #104 Vec0 dedi: Gx üzerinden açılıyor. Diğer sürümleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Opera GX üzerinden giriyorum gecikme yok.
Vec0 dedi: Gx üzerinden açılıyor. Diğer sürümleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Opera GX üzerinden giriyorum gecikme yok.
Crucible Knight Hectopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1.242 Çözümler 3 Yer İzmir 4 Eylül 2025 #105 Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler.
Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #106 Crucible Knight dedi: Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Technopat'a girebiliyorum sadece, DPI tarzı şeyler varsa durdurup sizde deneyin. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Bir şey deneyeceğim. Bekleyin.
Crucible Knight dedi: Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Technopat'a girebiliyorum sadece, DPI tarzı şeyler varsa durdurup sizde deneyin. Genişletmek için tıkla... cekumi dedi: Büyük oyun dönüyor herhalde. Eki Görüntüle 2568710 Genişletmek için tıkla... Bir şey deneyeceğim. Bekleyin.
The Nexus İnfinite Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:AMD™ Ryzen 7 7700X GPU: Nvidia™ RTX 2070 Super 12GB(Chip Tuning) Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #107 Crucible Knight dedi: Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
Crucible Knight dedi: Önemli bir Google Meet görüşmesinin ortasında gitti bende, kim ne yapıyor bilmiyorum ama Almanya üstünden VPN ile sorunsuz çalışıyordu tüm servisler. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 4 Eylül 2025 #108 Bir anda hepsi geldi, Google ve servisleri hariç.
tunahn_vrl Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 306 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 3.60ghz 2x8 gb 3000mhz ram rtx4060 8gb 128 bit 1tb samsung 970 evo m2 ssd Thermaltake 650w psu 165hz 1ms WARP Monitör Rampage Ally K11 Razer Deathadder Essential Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #109 cekumi dedi: Hiçbir şekilde yanıt vermiyor, son dakika haberleri de mevcut. Google: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Googleâda yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Çökmüş de neden mobil veri ile girilebiliyor? tunahn_vrl dedi: Çökmüşte neden mobil veri ile girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Geldi. Şu anda bir problem yok.
cekumi dedi: Hiçbir şekilde yanıt vermiyor, son dakika haberleri de mevcut. Google: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Googleâda yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.tr Genişletmek için tıkla... Çökmüş de neden mobil veri ile girilebiliyor? tunahn_vrl dedi: Çökmüşte neden mobil veri ile girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Geldi. Şu anda bir problem yok.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #110 cekumi dedi: Bir anda hepsi geldi, Google ve servisleri hariç. Eki Görüntüle 2568712 Genişletmek için tıkla... Hocam başka ülkelerde çökme hatası devam ediyor, Romanyalı kankama sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
cekumi dedi: Bir anda hepsi geldi, Google ve servisleri hariç. Eki Görüntüle 2568712 Genişletmek için tıkla... Hocam başka ülkelerde çökme hatası devam ediyor, Romanyalı kankama sordum.