Google ve YouTube'da internet yok hatası

serdar1986

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son birkaç gündür sadece Google ve YouTube'da İnternetim olduğu halde bağlantı yok hatası almaktayım. Google'dan bir şey aratacağım zaman tıkladığım da İnternete bağlı değilsiniz diyor halbuki internet var, YouTube'da ise aynı hatayı almaktayım. Onun dışında hiçbir siteye bağlantıda sorun yaşamıyorum.

1.png

Adsız.png

DNS değiştirmeyi denediniz mi?

DNS ile alakalı değil onu denedim olmadı, büyük ihtimal saat tarih ile alakalı da olabilir.

Bilgisayarınızın tarih ve saati doğru mu?

Yanlış çünkü defalar ca tarih ve saati güncellememe rağmen saat ve tarih ve geride kalıyor sorunu bir türlü çözemedim onun ile ilgili sorunu bu platform da ayrı açacağım herhalde Windows 8 kullanıyorum ya destek de kesilince güncelleme sıkıntı.

DNS ile alakalı değil onu denedim olmadı, büyük ihtimal saat tarih ile alakalı da olabilir.

Yanlış çünkü defalar ca tarih ve saati güncellememe rağmen saat ve tarih ve geride kalıyor sorunu bir türlü çözemedim onun ile ilgili sorunu bu platform da ayrı açacağım herhalde Windows 8 kullanıyorum ya destek de kesilince güncelleme sıkıntı.
Microsoft Answers Buradan da bakabilirsiniz.

Şu bağlantıdaki yöntemi deneyin. Daha sonrasında sistemi yeniden başlatın.

Eğer çözüm sağlanmazsa temiz kurulum yapın. Mümkünse Windows 10 ya da 11 geçiş yapın.

Şu bağlantıdaki yöntemi deneyin.

Olmazsa temiz kurulum yapın. Mümkünse Windows 10'ya da 11 geçiş yapın.

SSD'yi taktırdığım da hemen zaten Windows 10 sürümüne geçeceğim.

Bağlandığınız modem size mi ait?

Elbet de bana ait sorun şöyle çözülüyor böyle sorunla karşılaştığım da modemi bir kez resetliyorum sorun düzeliyor ancak bir süre sonra sadece YouTube ve Google de internet yok hatası alıyorum.

Bağlandığınız modem size mi ait?

Onlar işe yaramıyor dostum, sorun büyük ihtimalle Windows 8.1'in genişletilmiş güncelleme desteği yüzünden olabilir sık sık tarih saat hatası ve Google ve YouTube internet yok hatası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı