8 802604 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 70 7 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selam benim kartımda para yok fakat Google Veo 3 1 aylık deneme sürümünü aldım nasıl olsa kartta para yok diye. Bunu nasıl iptal edebilirim? Veya kartta para olmadığı için kendisi iptal eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
Arkadaşlar selam benim kartımda para yok fakat Google Veo 3 1 aylık deneme sürümünü aldım nasıl olsa kartta para yok diye. Bunu nasıl iptal edebilirim? Veya kartta para olmadığı için kendisi iptal eder mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 7 Haziran 2025 Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz.
Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.430 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #2 Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz.
KS KS 8 802604 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 70 8 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sign in - Google Accounts Ödemeler ve abonelikler kısmından abonelikleri yönet diyerek oradan seçip iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım.