Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 12 Ekim 2024 #11 erayisteya dedi: Bende az önce ChatGPT için denedim aynısını, görünüşe göre sinirli ya da üzgünsün dedi bu ban atmiyor en azından. Genişletmek için tıkla... İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Otomatik Mandalina dedi: Yapay zeka kendisi reddetmiyor ki, yapay zekayı tasarlayanlar hakaret edilince cevap vermeyecek şekilde kodluyor. Genişletmek için tıkla... Ama banı yiyince her türlü yazamıyorum çok saçma değil mi? Dosya Ekleri Screenshot_2024-10-12-00-29-23-762_com.miui.gallery-edit.jpg 379 KB · Görüntüleme: 60
erayisteya dedi: Bende az önce ChatGPT için denedim aynısını, görünüşe göre sinirli ya da üzgünsün dedi bu ban atmiyor en azından. Genişletmek için tıkla... İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Otomatik Mandalina dedi: Yapay zeka kendisi reddetmiyor ki, yapay zekayı tasarlayanlar hakaret edilince cevap vermeyecek şekilde kodluyor. Genişletmek için tıkla... Ama banı yiyince her türlü yazamıyorum çok saçma değil mi?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 Eduardo Salamanca dedi: İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Genişletmek için tıkla... ChatGPT de garibim suçsuz yere özür diliyor
Eduardo Salamanca dedi: İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Genişletmek için tıkla... ChatGPT de garibim suçsuz yere özür diliyor
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #13 Eduardo Salamanca dedi: Yok hocam ilk baş bende öyle denedim yarım saat yazışmıştım. Bide telefondan denedim direkt küfür falan ettim dediki bi daha söylersen makinayı kapatacağım dedi cidden aynı hatayı verdi. Artık trip atma özellikleride gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam belirli bir süre sonra düzelmesi lazım. Çünkü verdiği uyarı mesajlarında öyle yazıyor. erayisteya dedi: ChatGPT de garibim suçsuz yere özür diliyor Genişletmek için tıkla... Aga be... Sigara alev aldı. Eduardo Salamanca dedi: İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Ama banı yiyince her türlü yazamıyorum çok saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok garipmiş. Böylesini ilk defa gördüm.
Eduardo Salamanca dedi: Yok hocam ilk baş bende öyle denedim yarım saat yazışmıştım. Bide telefondan denedim direkt küfür falan ettim dediki bi daha söylersen makinayı kapatacağım dedi cidden aynı hatayı verdi. Artık trip atma özellikleride gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam belirli bir süre sonra düzelmesi lazım. Çünkü verdiği uyarı mesajlarında öyle yazıyor. erayisteya dedi: ChatGPT de garibim suçsuz yere özür diliyor Genişletmek için tıkla... Aga be... Sigara alev aldı. Eduardo Salamanca dedi: İlk başta böyle tehditler savuruyor devam edersen yiyosun banı Ama banı yiyince her türlü yazamıyorum çok saçma değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok garipmiş. Böylesini ilk defa gördüm.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 12 Ekim 2024 #14 ServerTower dedi: Hocam belirli bir süre sonra düzelmesi lazım. Çünkü verdiği uyarı mesajlarında öyle yazıyor. Aga be... Sigara alev aldı. Çok garipmiş. Böylesini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen . Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-12 010349.png 35,6 KB · Görüntüleme: 49
ServerTower dedi: Hocam belirli bir süre sonra düzelmesi lazım. Çünkü verdiği uyarı mesajlarında öyle yazıyor. Aga be... Sigara alev aldı. Çok garipmiş. Böylesini ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen .
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #15 Eduardo Salamanca dedi: 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen . Genişletmek için tıkla... Fena darılmış, küsmüş size. Google desteğe yazın isterseniz.
Eduardo Salamanca dedi: 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen . Genişletmek için tıkla... Fena darılmış, küsmüş size. Google desteğe yazın isterseniz.
TosunPASA Megapat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İSTANBUL Daha fazla Sistem Özellikleri W11-Linux Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 20 Ekim 2024 #16 Fall Before Me dedi: 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen . Genişletmek için tıkla... Farklı bir oturum açıp denedin mi? Loginden bahsetmiyorum. Geçen ay farklı oturumlar açarak PHP kodları oluşturmayı denemiştim.
Fall Before Me dedi: 1 saat bekledim hocam sohbeti sıfırladım yazı hakkım olmasına rağmen düzelmedi. Perma attı muhtemelen . Genişletmek için tıkla... Farklı bir oturum açıp denedin mi? Loginden bahsetmiyorum. Geçen ay farklı oturumlar açarak PHP kodları oluşturmayı denemiştim.