SiraçMiraç
Decapat
Google yaşımı 13'ten düşük yaptım ve şimdi değiştiremiyorum, hesabım 14 gün içinde silinecekmiş (YouTube videolarım dahil) yardım edebilecek var mı?
Bende aynı hatayı 1-2 sene önce yapmıştım. Kredi kartı girmeniz gerek diye hatırlıyorum.Google yaşımı 13'ten düşük yaptım ve şimdi değiştiremiyorum, hesabım 14 gün içinde silinecekmiş (YouTube videolarım dahil) yardım edebilecek var mı?
biliyorum ama onun güvenilir olduğundan pek emin değilim, siz yaptınız mı o yöntemi? güvenli miBunu bende 3-4 yıl önce küçükken yapmıştım kapanmıştı fakat ailenizden birinin TC kimliğini girerseniz onaylanırsa kapanmıyor gibi bir şey hatırlıyorum.
Google yaşımı 13'ten düşük yaptım ve şimdi değiştiremiyorum, hesabım 14 gün içinde silinecekmiş (YouTube videolarım dahil) yardım edebilecek var mı?
Aşağıda göründüğü şekilde Google ana sayfasındayken uygulamalar alanından hesap kısmına giriş yapıp, açılan sayfada kişisel bilgiler alanından değiştirebilirsiniz diye biliyorum. İlk etapta düşük girip sonra yükseltmeye çalışınca aldatmaya yönelik bir hareket yaptığınızı saptayacağını sanmıyorum.
Eki Görüntüle 1573273
İlk önce yaş büyüktü, bugün küçük yaptım şu an değiştiremiyorum, böyle olacağını tahmin etmemiştim.
Olmuyor, kimlik vb. şeyler diyor yine.
kimlik fotoğrafı yüklerken T.C. kimlik numarasını birşeyle kapatabilirsiniz diyor, pek bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama artık herşeyi yapıyorlar, en ufak bir detaydan bile bulabilirler diye pek girmek istemiyorum açıkçası. Sizde daha önceden böyle bir sorun oldu mu?Çok önemli videolarınız vs varsa bir T.C. kimlik numarası girebilirsiniz Google'dan bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama paylaşmamanıza da saygı duyuyorum. Ya da videolarınızı indirip tekrar yükleyeceksiniz hesabınız kapanmadan.
Kimlik fotoğrafı yüklerken T.C. Kimlik numarasını bir şeyle kapatabilirsiniz diyor, pek bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama artık her şeyi yapıyorlar, en ufak bir detaydan bile bulabilirler diye pek girmek istemiyorum açıkçası. Sizde daha önceden böyle bir sorun oldu mu?
Girin kimliği, hiç bir şey olmaz.ilk önce yaş büyüktü, bugün küçük yaptım şuan değiştiremiyorum, böyle olacağını tahmin etmemiştim
Olmuyor, kimlik vb. şeyler diyor yine
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.