sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #11 feneresevdalı dedi: Uygulama üzerinde mi? iPhone 5S kullanıyorum. Sürekli bir problem oldu ayarlarınız sıfırlandı uyarısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır tarayıcı üzerinden.
feneresevdalı dedi: Uygulama üzerinde mi? iPhone 5S kullanıyorum. Sürekli bir problem oldu ayarlarınız sıfırlandı uyarısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır tarayıcı üzerinden.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 10 Ağustos 2021 #12 sreek dedi: Hocam nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Geçmişte çerezleri temizle gibi bir şey var. Ordan yapılıyor. Eğer çerezleri temizlediyseniz, bazen youtube gibi yerlerden hesaptan çıkıyor.
sreek dedi: Hocam nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Geçmişte çerezleri temizle gibi bir şey var. Ordan yapılıyor. Eğer çerezleri temizlediyseniz, bazen youtube gibi yerlerden hesaptan çıkıyor.
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #13 Odios01 dedi: Geçmişte çerezleri temizle gibi bir şey var. Oradan yapılıyor. Eğer çerezleri temizlediyseniz, bazen YouTube gibi yerlerden hesaptan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır temizlemedim.
Odios01 dedi: Geçmişte çerezleri temizle gibi bir şey var. Oradan yapılıyor. Eğer çerezleri temizlediyseniz, bazen YouTube gibi yerlerden hesaptan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır temizlemedim.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 10 Ağustos 2021 #14 sreek dedi: Hayır temizlemedim. Genişletmek için tıkla... O zaman normaldir bence. Çünkü kimse hesabınıza girmemiş, çerezleri temizlememişsiniz vs. Yani normal.
sreek dedi: Hayır temizlemedim. Genişletmek için tıkla... O zaman normaldir bence. Çünkü kimse hesabınıza girmemiş, çerezleri temizlememişsiniz vs. Yani normal.
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #15 Odios01 dedi: O zaman normaldir bence. Çünkü kimse hesabınıza girmemiş, çerezleri temizlememişsiniz vs. yani normal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Odios01 dedi: O zaman normaldir bence. Çünkü kimse hesabınıza girmemiş, çerezleri temizlememişsiniz vs. yani normal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 10 Ağustos 2021 #16 sreek dedi: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Önemli değil .
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #17 Odios01 dedi: Önemli değil . Genişletmek için tıkla... Hocam baktım Google ne olur ne olmaz diye yapıyormuş. Bir sıkıntı yok yani.
Odios01 dedi: Önemli değil . Genişletmek için tıkla... Hocam baktım Google ne olur ne olmaz diye yapıyormuş. Bir sıkıntı yok yani.