Huseyn18 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #11 Ercüment Çözmez dedi: Risk sıfırlara kadar düşmüştür. Kolay kolay bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yine de riskin 0 olmamasinin nedeni nedir, bu arada bu eklentiyi ekledigim 1 yil olmustur ve basima benim bildigim hiçbir şey gelmedi.
Ercüment Çözmez dedi: Risk sıfırlara kadar düşmüştür. Kolay kolay bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yine de riskin 0 olmamasinin nedeni nedir, bu arada bu eklentiyi ekledigim 1 yil olmustur ve basima benim bildigim hiçbir şey gelmedi.
Ercüment Çözmez Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 214 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #12 Huseyn18 dedi: Hocam peki yine de riskin 0 olmamasinin nedeni nedir, bu arada bu eklentiyi ekledigim 1 yil olmustur ve basima benim bildigim hiçbir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... E-postanız hala datalarında duruyordur. Şifre değişti ama e-posta duruyor. Ondan tam sıfır değil ama 1 yıl geçmiş bir şey de olmamış. Bu saatten sonra da bir şey olmaz.
Huseyn18 dedi: Hocam peki yine de riskin 0 olmamasinin nedeni nedir, bu arada bu eklentiyi ekledigim 1 yil olmustur ve basima benim bildigim hiçbir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... E-postanız hala datalarında duruyordur. Şifre değişti ama e-posta duruyor. Ondan tam sıfır değil ama 1 yıl geçmiş bir şey de olmamış. Bu saatten sonra da bir şey olmaz.