Google'a yazıp 2 dakikada bulabilecekleri şeyleri neden konu olarak açıyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baid

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi. 2 dakika araştırsalar bulacaklar boşu boşuna moderatörleri oyalıyorlar sonra önemli konular geç onaylanıyor.
Düşüncelerinizi merak ettim. Sadece 1 haftadır üyesin demeyin ilk hesabıma giremedim.

Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi. 2 dakika araştırsalar bulacaklar boşu boşuna moderatörleri oyalıyorlar sonra önemli konular geç onaylanıyor.
Düşüncelerinizi merak ettim. Sadece 1 haftadır üyesin demeyin ilk hesabıma giremedim.
Neden aramak için vakit kaybetmek yerine buraya yazmasın?
Ayrıca modlar gönüllü değil genel olarak ve işleri bu zaten.

Katılıyorum bu konuda size. Buraya uzun uzun cümleler yazmak yerine aldıkları hatayı Google'a yazsalar 2 dakikada bitecek iş. Burada 5 dakika konuyu yazıp, ortalama 20 dakika moderatör onayı bekleyip, 5 dk cevap gelmesini bekleyerek hem 2 dakikalık işi 30 dakikada yapıyorlar, hem de moderatörleri oyalıyorlar.

Arkadaşlar yukarıda yazdıklarımı tamamen okumadan cevap yazmayın lütfen.

Neden aramak için vakit kaybetmek yerine buraya yazmasın?
Ayrıca modlar gönüllü değil genel olarak ve işleri bu zaten.
Bak yukarıda ''geç onaylanıyor'' yazmışım işlerinin bu olduğunu biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı