Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi. 2 dakika araştırsalar bulacaklar boşu boşuna moderatörleri oyalıyorlar sonra önemli konular geç onaylanıyor.
Düşüncelerinizi merak ettim. Sadece 1 haftadır üyesin demeyin ilk hesabıma giremedim.
Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi. 2 dakika araştırsalar bulacaklar boşu boşuna moderatörleri oyalıyorlar sonra önemli konular geç onaylanıyor.
Düşüncelerinizi merak ettim. Sadece 1 haftadır üyesin demeyin ilk hesabıma giremedim.
Katılıyorum bu konuda size. Buraya uzun uzun cümleler yazmak yerine aldıkları hatayı Google'a yazsalar 2 dakikada bitecek iş. Burada 5 dakika konuyu yazıp, ortalama 20 dakika moderatör onayı bekleyip, 5 dk cevap gelmesini bekleyerek hem 2 dakikalık işi 30 dakikada yapıyorlar, hem de moderatörleri oyalıyorlar.