Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2025 #1 Google'a yeni bir numara eklememe rağmen kod eski numaraya gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
İbrahim009 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Doğa Aden dedi: Google'a yeni bir numara eklememe rağmen kod eski numaraya gidiyor. Eki Görüntüle 2497672 Genişletmek için tıkla... Google'ın yeni numarayı kabullenmesi biraz süre alıyor ne zaman eklediniz yeni numarayı. Yani değiştirmiş olsan bile bir süre benim bildiğim (2-3 gün sanırım emin değilim) yine eski no ya kod gönderir. Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: Google'a yeni bir numara eklememe rağmen kod eski numaraya gidiyor. Eki Görüntüle 2497672 Genişletmek için tıkla... Google'ın yeni numarayı kabullenmesi biraz süre alıyor ne zaman eklediniz yeni numarayı. Yani değiştirmiş olsan bile bir süre benim bildiğim (2-3 gün sanırım emin değilim) yine eski no ya kod gönderir.
KS KS Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2025 #3 İbrahim009 dedi: Google'ın yeni numarayı kabullenmesi biraz süre alıyor ne zaman eklediniz yeni numarayı. Yani değiştirmiş olsan bile bir süre benim bildiğim (2-3 gün sanırım emin değilim) yine eski no ya kod gönderir. Genişletmek için tıkla... Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Doğa Aden dedi: Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Genişletmek için tıkla... Hocam @İbrahim009 ? Son düzenleme: 24 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
İbrahim009 dedi: Google'ın yeni numarayı kabullenmesi biraz süre alıyor ne zaman eklediniz yeni numarayı. Yani değiştirmiş olsan bile bir süre benim bildiğim (2-3 gün sanırım emin değilim) yine eski no ya kod gönderir. Genişletmek için tıkla... Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Doğa Aden dedi: Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Genişletmek için tıkla... Hocam @İbrahim009 ?
İbrahim009 Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #4 Evet aynen öyle. Doğa Aden dedi: Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Hocam @İbrahim009 ? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet aynen öyle. Doğa Aden dedi: Yani bi süre sonra yeni eklediğim numaraya mı kod gelecek? Hocam @İbrahim009 ? Genişletmek için tıkla...