Efe Ozer Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Google koyu modu açınca arama çubuğunu gri renk yapıyor. Ama ben Opera GX'de olduğu gibi siyah olmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Google koyu modu açınca arama çubuğunu gri renk yapıyor. Ama ben Opera GX'de olduğu gibi siyah olmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.197 Çözümler 6 1 Ekim 2024 #2 Efe Ozer dedi: Google koyu modu açınca arama çubuğunu gri renk yapıyor. Ama ben Opera GX'de olduğu gibi siyah olmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uzanti eklemeniz lazim diye biliyorum.
Efe Ozer dedi: Google koyu modu açınca arama çubuğunu gri renk yapıyor. Ama ben Opera GX'de olduğu gibi siyah olmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uzanti eklemeniz lazim diye biliyorum.
Efe Ozer Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 nwc00 dedi: Uzanti eklemeniz lazim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Adını biliyorsanız söyler misiniz?
nwc00 dedi: Uzanti eklemeniz lazim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Adını biliyorsanız söyler misiniz?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.197 Çözümler 6 1 Ekim 2024 #4 Efe Ozer dedi: Adını biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Dark mode yazarsaniz cikabilir, eskiden arkadasim yapmisti oradan hatirliyorum.
Efe Ozer dedi: Adını biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Dark mode yazarsaniz cikabilir, eskiden arkadasim yapmisti oradan hatirliyorum.
Efe Ozer Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #5 nwc00 dedi: Dark mode yazarsaniz cikabilir, eskiden arkadasim yapmisti oradan hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bunları kare yapmamın yolunu biliyor musun? Dosya Ekleri Screenshot_8.png 2,2 KB · Görüntüleme: 23
nwc00 dedi: Dark mode yazarsaniz cikabilir, eskiden arkadasim yapmisti oradan hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bunları kare yapmamın yolunu biliyor musun?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.197 Çözümler 6 1 Ekim 2024 #6 Efe Ozer dedi: Peki bunları kare yapmamın yolunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
Efe Ozer dedi: Peki bunları kare yapmamın yolunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.