Google'da Arama Yapamamak - Blacklist

Ted1905

Kilopat
Daha fazla  
IP adresim blacklist te mi oluyor? Bu durumları nasıl düzeltebilirim? Linklerde yaşadığım sorunlar var. Cloudflare ve Google'da arama yapamama sorunu yaşıyorum. 1 ay olacak hiç geçmedi. Bir siteye blacklistte çıkması için talep göndermiştim ama sonuç yok. Eve yeni net bağlattığımdan beridir bu şekilde. ISS ile görüştüm, bizle alakası yok diyor. Ne yapabilirim?

33.png 2.png 1.png

Kötü yanı Google'da arama yaparken reCaptcha kutusu da gelmiyor. İnternet kontrol et demeyin çünkü var. deneyim saniyede 2MB indiriyor. IP sıkıntılı mı anlamadım. Nasıl çözeceğim konusunda bilen varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vpn açık kalmış olabilir mi? Çok düşük bir ihtimal ama değerlendirmek lazım.
Kullandığınız ip adresi üzerinden çok fazla aktivitede bulunulmuş. Servis sağlayıcınız ile iletişime geçip farklı bir ip adresi talep etmeniz gerekiyor. Sorun belki CNAT cihazında olabilir.

Bilgisayarda hiç vpn kullanmadım. Nasıl açık olabilir? Proxy normal görünüyor anlamadım. ISS yeni IP veemiyor. 150TL istiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı